Graag stel ik mij even voor.....

Mijn naam is Saskia Munneke. Ik woon in Enkhuizen en ik ben 50 jaar oud. Graag wilde ik naast mijn hobby fotografie een nieuwe uitdaging aan gaan. Een kennis van mij die het bedrijf Profashion wear in Enkhuizen beheert, kwam met het idee om bij hen een aantal originele foto's, die ik zelf heb gemaakt, op kleding te laten drukken. En zo gezegd zo gedaan!

Via Facebook: Saskiafoto&kado zocht ik aandacht voor mijn kleding en ik liet ook slabbetjes en buikbanden bedrukkken. Maar ik wilde eigenlijk meer.....

Het toeval trof dat ik tijdens mijn vakantie tegen een luiertasje aanliep, wat gemaakt was van een thee,- en handdoek. Ik kocht het roze gekleurde tasje en toen ik thuiskwam, ontstond als vanzelf het idee om het op mijn eigen manier na te maken. Enthousiast kocht ik bij verschillende winkels van alles in. Van gastendoekjes, sokjes, slabbetjes en monddoekjes maakte ik verschillende kleurrijke creaties. Om in de sfeer van kraamcadeaus te blijven, zocht ik op internet naar nieuwe ideeën. Van het één kwam het ander, en zo had ik in een mum van tijd een assortiment aan kraamcadeaus. Mijn creativiteit hield niet op, met fantasie en plezier werd elk cadeau weer anders. Tenslotte besloot ik ook nog leuke presentjes en cadeaus voor een Feest of speciale gelegenheid te maken. En nu kan ik met trots zeggen dat ik, ondanks mijn chronische ziekte Sclerodermie, toch bereikt heb wat ik graag wilde.